Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

اسماعیل نجار امروز در نشست مدیران کل مدیریت بحران استانداری‌ها و دبیران ستاد مدیریت بحران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران و در جمع حبرنگاران با بیان اینکه باید آمادگی خود برای مقابله با بحران در کشور را افزایش دهیم، اظهار کرد: مسئله مدیریت بحران در تهران یک بحث جدی است. از مدت ها قبل بر اساس دستور وزیر کشور مقرر شد که بتوانیم همه استان های کشور را به عنوان معین استان تهران انتخاب و برای آن ها برنامه ریزی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به دنبال این دستور یک دستورالعمل ویژه با هماهنگی همه دستگاه های اجرایی کشور با اسم "دستور العمل اجرایی مدیریت بحران استان های معین، پیشتاز و جانشین در کلانشهر تهران" نوشته و در نهایت اصلاح و ابلاغ شد.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه تصریح کرد: امروز نیز جلسه مشترکی با مدیران بحران استان های مختلف کشور و شهرداری های مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برای هماهنگی بیشتر مدیریت بحران داریم تا اگر خدایی نکرده حادثه ای پیش آمد بتوانیم در سطح کلان آن را مدیریت کنیم.

نجار با اشاره به اینکه باید بتوانیم از ظرفیت کل کشور برای مدیریت بحران کلان شهر تهران استفاده کنیم، گفت: من پیش از این هم گفته بود که باید دست به دعا برداریم تا حادثه ای در تهران اتفاق نیفتاد. اگر در تهران حادثه بزرگی اتفاق بیفتاد معلوم نیست که چه خواهد شد.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: کارشناسان اعلام کرده اند که ظرفیت گسل‌های تهران بیشتر از ۷/۳ ریشتر نیست ولی اگر زلزله ۷ ریشتری در تهران اتفاق بیفتاد دو میلیون نفر تحت تاثیر مستقیم و هشت میلیون تحت تاثیر غیر مستقیم حادثه قرار می گیرند.

وی با اشاره به اینکه منابع نفتی ، گازی و آبی در زمان حادثه، تهران را تهدید می کنند، اظهار کرد: در حال حاضر در حال مقاوم سازی منابع نفتی و آبی تهران هستیم. شیرهای اطمینانی طراحی شده و در برخی منابع آبی نصب شده است.

نجار در ادامه تصریح کرد: ظرفیت تهران برای مقابله با حادثه بزرگ ممکن است بیشتر از ۲۰ درصد نباشد بنابراین باید از ظرفیت کل کشور استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ممکن است راه‌های تهران در زمان وقوع حادثه مسدود شوند، گفت: به همین دلیل برای استفاده از بالگرد در زمان حادثه برنامه‌ریزی هایی کرده‌ایم. ۵ درصد اعتبارات کشور برای مدیریت بحران است که از این مقدار ۳ درصد برای پیشگیری و ۲ درصد برای مقابله در نظر گرفته شده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور در پایان با اشاره به اینکه استان های معین تهران آمادگی نسبی برای حادثه در تهران را دارند، تصریح کرد: دولت برای بازسازی شهرهای زلزله زده کرمانشاه ۱۲ میلیارد تومان مصوبه دارد که تاکنون نیمی از آن پرداخت شده است.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: زلزله سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۷۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده

آفتاب‌‌نیوز :

حسین ظفری روز شنبه در گفت و گویی افزود: شب گذشته بارش‌های زیادی را در مناطق غربی و جنوبی کشور داشتیم. در شهر دزفول در استان خوزستان بارش زیادی را شاهد بودیم بطوریکه به حدود ۱۲۷ میلیمتر رسیده است. همچنین خسارت‌های جدی به راه‌های عشایری در مناطقی از استان‌های ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری وارد شد.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تلفات دامی هم در بخشی از مناطق داشتیم، اضافه کرد: گزارشی از خسارت جانی در نقاط مختلف به ما نرسیده است، اما در حال ارزیابی هستیم.

آماده باش مدیریت بحران در استان‌های شمالی و غربی

ظفری با تاکید بر اینکه راه‌های اصلی در مناطق سیل‌زده باز است، افزود: برق شهر معمولان وصل شده و فعلا مشکلی ندارد. امروز هم آماده باش کاملی را به استان‌های شمالی، غربی و شمال شرق کشور دادیم.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در بخشی از مناطق خوزستان مانند اهواز و بندر امام، آب گرفتگی داشتیم. اطراف و حاشیه شهر ایلام نیز برخی خانه‌ها دچار آب گرفتگی شدند که اهالی این مناطق به جای امن منتقل شدند. در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری هم افرادی که در محاصره سیلاب بودند با کمک نیرو‌های امدادی به نقاط امن منتقل شدند و مشکل خاصی در آن مناطق وجود ندارد.

ظفری با اشاره به سرکشی خود به اطراف تهران با توجه به بارش‌ها گفت: تمام نیرو‌های امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس در آمادگی کامل هستند و فردا هم به طور کامل آماده هستند؛ سرکشی‌ها انجام شده و ستاد‌های بحران تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: شب گذشته در چهار محال و بختیاری، ستاد بحران با حضور استاندار تشکیل شد و تصمیمات خوبی آنجا گرفته شده است. امیدواریم طی دو روز آتی بتوانیم با ایمنی کامل، فضا را مدیریت کنیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • رد شایعه برای مدیریت پرسپولیس توسط شهرداری
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • هشدار مدیریت بحران استانداری مرکزی
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE