Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، رضا کرمی‌محمدی در مراسم اختتامیه جشنواره سوانح طبیعی و مسابقه ملی طراحی اسکان موقت که در محل دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار شد، گفت: این اقدام مفیدی است که ما در مدیریت بحران، موضوع را با پیش‌بینی مخاطرات پیش رو شروع می‌کنیم و با توجه به توسعه شهرنشینی بدون ملاحظات کافی، در شرایطی قرار داریم که کنترل و مدیریت بحران بسیار دشوار است به خصوص در تهران که اگر بحران بزرگی مثل زلزله شدید اتفاق بیفتد دچار مشکلات جدی می‌شویم و نیازمند کمک نیروهای فعال در کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: برای تهران مخاطره زلزله را پیش‌بینی می‌کنیم و یکی از اقدامات خوب معاونت شهرسازی اجباری کردن وال پست (دیواربند) در ساختمان‌سازی‌ها است.

کرمی محمدی ادامه داد: ایجاد سامانه هشدار سریع زلزله و سیل از اقداماتی است که در شهرداری انجام می‌شود، در مورد آمادگی و مقابله با بحران، نحوه مقابله ما در کاهش یا افزایش خسارات ناشی از بحران بسیار موثر است و اسکان اینجاست که مطرح می‌شود.

او تصریح کرد: کشورهایی داشتیم که بعد از زلزله نتوانستند سر بلند کنند؛ مثل هاییتی که تا سال‌ها همان طور بود. این بحث تاب‌آوری است و در دنیا در مدیریت بحران هدف، افزایش تاب‌آوری است و توسعه پایدار توسعه‌ای موفق است که تاب‌آوری را افزایش دهد، تاب‌آوری یعنی به وضع قبل برگردیم.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد: موضوع اسکان اضطراری و موقت که دو مقوله نزدیک به هم هستند، می‌تواند به افزایش تاب‌آوری بعد از بحران کمک کند. دلیل آن هم این است که مردم بعد از این که ضربه سختی خوردند باید نیازهایشان مثل اسکان برطرف شود و اگر این اتفاق نیفتد ضمن اینکه آثار روحی و روانی موضوع را پیچیده‌تر کند آثار مخرب‌تری خواهد داشت.

او در بخش دیگری از سخنانش گفت: پیشنهاد ویژه به دانشگاه علم و فرهنگ دارم که آن ملحق شدن این دانشگاه به جامعه آماری ما است، این طرح بعد از موفقیت طرح مدرسه آماده این هدف را دارد که آموزش در مقابله با بحران را تقویت کند. وقتی لرزه کوچکی در شهر  ایجاد می‌شود مردم برای خودشان مشکل ایجاد می‌کنند.

به گفته کرمی محمدی، ما هم در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران کارهایی در این زمینه انجام می‌دهیم؛ از ۴ هزار مدرسه، ۳۵۰۰ مدرسه آموزش داده شده و من مطمئن هستم که دانشجویان و کارکنان دانشگاه ما نمی‌دانند بعد از زلزله چه می‌توانند بکنند.

کد خبر 586554 برچسب‌ها شهرداری مدیریت بحران تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری مدیریت بحران تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۳۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرکاربری ۳۰۰۰ مترمربع از «پارک لاله»، قانونی است؟/ واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز در بوستان لاله

به گزارش خبرآنلاین،مرتضی هادی جابری‌مقدم با ضبط یک ویدئو مقابل «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند. هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود.

او تاکید می‌کند، پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز دربوستان لاله

عباس آخوندی، عضو کابینه دولت حسن روحانی درکانال تلگرامی اش در واکنش به حصار کشی پارک لاله نوشت : لطفا به این‌گزارش آقای دکتر مرتضی جابری مقدم استاد محترم شهرسازی دانشگاه تهران توجه کنید. واقعا نمی‌دانم چه از جان شهر و مردم می‌خواهند. چه لجاجتی با زندگی‌ مردم دارند. شگفت آنکه نهادهای دینی که آشکارا می‌بینند از نام دین چنین سوء استفاده می‌شود خاموشند.

نهادهای به‌اصطلاح اصول‌گرا معلوم نیست به چه اصلی وفادارند. دولت و وزارت راه و شهرسازی درباره این تخلفات آشکار از طرح جامع و تفصیلی و حقوق شهروندی مردم بی‌تفاوتند. قوه قضائیه نسبت به این‌گونه امور حساسیت خود را از دست داده‌ است.

چگونه اینان به خودشان اجازه می‌دهند در شهری که اغلب روزهای سال در وضعیت هوای ناسالم است، این‌گونه به تخریب پارک‌ها و قطع درختان دست یازند؟ شمایان از کجا آمده‌اید که زندگی مردم برایتان پشیزی ارزش ندارد؟

شورای شهر چه می‌کند؟ نهادهای مدنی کجایند؟ احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چرا لب به اعتراض نمی‌گشایند؟ آیا نباید قدری آزادگی داشت و در برابر این تخلفات ایستادگی کرد؟ ما را چه می‌شود؟

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902378

دیگر خبرها

  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • تغییرکاربری ۳۰۰۰ مترمربع از «پارک لاله»، قانونی است؟/ واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز در بوستان لاله
  • کاهش کودکان کار در پایتخت 
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه