Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر ششم با اشاره به اولویت های مهم شورای شهر در دوره جدید توجه به فرهنگسراها، سرای محلات و مساجد را با اهمیت دانست. او همچنین مسئله زلزله و آمادگی پایتخت برای این واقعه را اساسی دانست و به برنامه هایش در حوزه فنی و عمرانی تاکید کرد.

به گزارش برنا؛ سید محمد آقا میری؛ عضو شورای شهر ششم با حضور در خبرگزاری برنا به بحث و بررسی در رابطه با اولویت های این شورا در دوره جدید مدیریت شهری پرداخت و در رابطه با مسائل فرهنگی، عمرانی و محلی پایتخت اظهار نظر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروح این گفتگو را در ادامه با هم می خوانیم.

احیای فرهنگسراها و سرای محلات در دوره ششم مدیریت شهری / مساجد فعال می شوند

سید محمد آقا میری، عضو شورای شهر ششم با اشاره به اولویت های شورای جدید گفت: احساس می کنیم مدیریت شهری پنجم در زمینه فرهنگی و اجتماعی کار کمی انجام داده است و طی 4 سال گذشته فرهنگسراها و سرای محلات از ماموریت خود فاصله گرفته اند. 

او افزود: سرای محلات و فرهنگسراها  از شرح وظایف و مأموریت اصلی خود عدول کرده و با سیاست ها و تدابیری خاص به مسیر قهقرایی سوق پیدا کرده است.  

آقامیری تاکید کرد: یکی از وظایف ما احیای فرهنگسراها و سرای محلات است. اصل کار فرهنگی و تربیتی را باید در مساجد انجام دهیم البته با ایجاد فرهنگسراها و سرای محلات، تصور بر این شده است که تنها باید در این فضاها کار فرهنگی صورت گیرد و از مساجد فاصله گرفته ایم. 

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: درب مساجد تنها برای نماز واجب باز می شود اما ماموریت مساجد در مسائل تربیتی و  اخلاقی بسیار مهم است. مسجد را باید در فضای زندگی مردم، زنده و فعال تر کرد. باید درب مساجد 8 صبح تا 10شب باز باشد. 

تهران فقط 20 درصد  برای زلزله بیش از 6 ریشتر آمادگی دارد

او با اشاره به مسائل و مشکلات عمرانی پایتخت اظهار کرد: بنده در حوزه فنی و  مهندسی نیز تخصص دارم   و در رابطه با  بافت فرسوده فعالیت کرده ام. همچنین در رابطه با زلزله متخصص هستم که یکی از مباحث مهم در پایتخت محسوب می شود. 

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه تهران چندین گسل دارد، افزود: هر لحظه ممکن است اتفاقی رخ دهد که منجر به شوک جهانی و فاجعه  بزرگ انسانی شود. متاسفانه آمادگی تهران برای زلزله بیش از 6 ریشتر فقط 20 درصد است یعنی هیچ برنامه مدونی نداریم.. 

آقامیری تاکید کرد: در مقاطعی برنامه هایی تدوین و حساسیت هایی ایجاد می شود و البته  اقداماتی هم صورت گرفته است از جمله سوله های مدیریت بحران آماده شده و سرویس های بهداشتی با سیستم برق خورشیدی  در نظر گرفتند اما زلزله ای که از آن صحبت می شود اتفاق بزرگی است.

حدود 15 درصد تهرانیان در بافت فرسوده زندگی می کنند

او با بیان اینکه 15 درصد ساکنین تهران در بافت فرسوده زندگی می کنند، گفت: باید فکر اساسی برای این امر داشت.

عضو شورای شهر ششم افزود: اگر این اتفاق رخ دهد با جمعیت میلیونی آسیب دیده  طرف هستیم و نه  تنها بافت فرسوده درگیر می شود بلکه سایر نقاط تهران نیز با  مشکل روبه رو خواهد شد 

او ادامه داد: طی زلزله ممکن است فاضلاب و آب آشامیدنی با هم مخلوط شود و سیستم های زیر بنایی از دست  برود. 

به گفته عضو شورای شهر ششم برنامه ویژه ای در بخش های عمرانی و بازسازی بافت فرسوده باید فراهم شودو  همچنین باید نظارت در ساخت وسازها را شدت بخشید. 

آقامیری گفت: طبق اولویت بندی، ریز پروژه های تهران را باید پیش ببریم. ریز پروژه های زیادی در تهران داریم که باید با اولویت بندی آن ها را به ثمر ساند.

مگاپروژه در دستور کار پایتخت 

عضو شورای شهر ششم تاکید کرد: چند مگا پروژه مورد نیاز شهر می باشد.، برخی تصور می کنند ما دیگر نیاز به اجرای پروژه های کلان نداریم. اینگونه نیست چندین پروژه بزرگ داریم که تا چهارسال دیگر باید برای اجرای آن برنامه ریزی کرد. 

مدیریت شهری قبلی به خاطر نداشتن بودجه، شهامت ورود به پروژه را نداشت و ترس داشت تا شهر را گرفتار کند چرا که این پروژه ها باید سریع شروع شود و سریع پایان پیدا کند تا مردم خسارت نبینند و ضرری هم متحمل نشوند. 

او افزود: اولین روز کاری خود بازدیدی از سازمان بهشت زهرا، پرسنل و نیروهای جهادی آن داشتم تا خسته نباشید به این افراد بگویم و از کار خالصانه ی آنان تقدیر و تشکر کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای شهر برنا فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران مسجد زلزله مشکلات پایتخت شهر تهران مدیریت بحران سرویس های بهداشتی برق شهرداری تهران زلزله تهران شورای ششم آقامیری عضو شورای شهر ششم بافت فرسوده مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۴۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، مهدی چمران با حضور در ساختمان شورای شهر بجنورد در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته شوراها، اجرای مدیریت یکپارچه شهری را اساسی‌ترین مسئله شوراهای کشور دانست و اظهار کرد: امیدوار هستیم که در دولت سیزدهم، مجلس این مطالبه شوراها را تصویب کند تا عملیاتی شود.

وی گفت: ضروری است که مجلس پشتیبان اجرای این رویکرد و برنامه در بدنه مناطق شهری باشد.

رئیس شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: عمل به اجرای مدیریت یکپارچه شهری در برنامه توسعه هفتم کشور مدنظر قرار گرفته است.

وی در ادامه بر لزوم بهره گیری از ناوگان حمل و نقل برقی نیز اشاره و عنوان کرد: این امر در پایتخت در دستور کار شورای شهر و شهرداری تهران قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل برقی، ناوگانی پاک است که آلودگی‌های هوا و صوت را ندارد، عنوان کرد: در پایتخت، ابتدا، عده‌ای درباره وارد کردن اتوبوس‌های برقی به چرخه ناوگان حمل و نقل درون شهری تهران مخالفت کردند.

رئیس شورای شهر تهران افزود: آنان بیان می‌کردند با توجه به اینکه هنوز زیرساخت بهره گیری از ناوگان حمل و نقل درون شهری برقی را نداریم فعلا دست نگه داریم تا مقدمات اجرای آن آماده سازی شود.

وی گفت: با این وجود، شورای شهر تهران تصمیم گرفت که به طور همزمان آماده سازی و تامین زیرساخت های ناوگان اتوبوس برقی همچنین خرید اتوبوس های برقی را دنبال کند و به پیش ببرد.

چمران اعلام کرد: در این راستا، شهرداری و شورای تهران با وزارت صمت در زمینه تهیه و خرید اتوبوس های برقی برای ناوگان حمل و نقل درون شهری تهران قرارداد منعقد کرد.

وی افزود: در عین حال، شهرداری تهران نسبت به ایجاد جایگاه های شارژ برقی برای اتوبوس‌های برقی که خریداری خواهند شد، اقدام کرده و تا به کنون تعدادی جایگاه را نیز ایجاد کرده است.

رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۴، ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای شهر تهران خریداری خواهد شد.

وی در ادامه به شورای شهر و شهرداری بجنورد نیز پیشنهاد کرد: طی تعامل با دانشگاه‌ها مطالعات بابت اینکه تا چه حدی وجود ناوگان اتوبوس برقی برای شهر بجنورد ضروری است یا ضروری نیست، انجام شود.

چمران افزود: در این مطالعات بررسی شود که این اقدام تا چه حدی بر کاهش آلودگی هوا در شهر بجنورد موثر خواهد بود.

وی تصریح کرد: در صورتیکه مطالعات، بهره گیری از اتوبوس‌های برقی برای شهر بجنورد را ضروری دانست و تایید کرد، شورای شهر استان ها در زمینه تهیه اتوبوس‌های برقی کمک خواهد کرد.

رئیس شورای شهر تهران در خاتمه به اهمیت منظر شهری نیز تاکید کرد و گفت: شورای شهر تهران در این زمینه کمیته نمای شهری را تشکیل داده است و این کمیته از استادان دانشگاه دعوت کرد تا نسبت به تهیه نماهای ساختمانی متناسب با هویت و فرهنگ ایرانی اقدام کنند.

وی همچنین با تصریح بر این مطلب که نماهای وارداتی با فرهنگ و معماری ایرانی غریبه هستند، بیان کرد: شورای شهر تهران طی مصوبه ای بهره گیری از معماری وارداتی را ممنوع کرد.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229283 برچسب‌ها شورای شهر تهران بجنورد

دیگر خبرها

  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه خرازی غرب تهران
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • تسهیل در روند اجرای آزادراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • آخرین وضعیت معابر پایتخت در روز پنجشنبه
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟